Opvang

BSO Hoera Helden, NatuurTalent:
Tel: 06-26841515   
LRKP: 126157030


Tussenschoolse opvang
Er is geen opvang tijdens de middagpauze. We hebben een vijf gelijke dagen model waarbij alle kinderen tussen de middag op school lunchen.


Naschoolse opvang
Opvang na schooltijd wordt geregeld in samenwerking met Hoera Kindercentra voor kinderen van 4 tot 13 jaar, in het schoolgebouw op de maandagen, dinsdagen en donderdagen. Hier zijn kosten aan verbonden. Op de woensdagen en vrijdagen is er geen naschoolse opvang in ons gebouw aanwezig. 

Na school kan ieder kind lekker even tot rust komen in de vertrouwde groep. En daarna kiezen uit een diversiteit aan activiteiten zoals knutselen, buiten spelen, lezen, koken, computeren, verkleden. Of even “lekker hangen” en kletsen na een drukke schooldag.


Opvang tijdens vrije dagen en schoolvakanties
Er is binnen ons Kindcentrum ook opvang tijdens vrije dagen en schoolvakanties. We willen u vragen om met Hoera Kindercentra contact op te nemen als u hier gebruik van wilt maken.

In de schoolvakanties organiseert Hoera Kindercentra voor de kinderen een nóg uitgebreider activiteitenprogramma. Stoere, gezellige, uitdagende en interessante programma’s waar elk kind graag bij wil zijn!

Onze BSO locaties zijn te vinden in een basisschool/Kindcentrum, sportcomplex of andere lokale voorziening. Zo hebben we maximale mogelijkheden bij het aanbieden van activiteiten en het begeleiden van kinderen. We hebben daarnaast veel aandacht voor de brede ontwikkeling van elk kind. Zodat ieder kind de kans krijgt zichzelf en z’n mogelijkheden goed te leren kennen en hierin te groeien. Zowel wat betreft persoonlijke interesses en kwaliteiten, als ook op sociaal en emotioneel vlak. Bij Hoera willen we graag dat alle kinderen kunnen ontdekken wie ze zijn en waar ze blij van worden. “Wat vind je leuk om te doen? Waar ben je goed in? Wat wil je graag ontdekken? Hoe kun je fijn met anderen omgaan, een ruzietje oplossen en samen plezier hebben? In de BSO leren en ontdekken kinderen samen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden en ondersteunen, met aandacht voor alle kinderen. En natuurlijk zijn er veel leuke activiteiten, workshops en (sport-) arrangementen en kan je kind ook 'even lekker niks doen'.

Meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij werken en over ons aanbod m.b.t. voorschoolse opvang of naschoolse opvang? Maak gerust een afspraak voor een kennismaking op de locatie of bezoek ook eens onze website www.hoerakindercentra.nl.

Wilt u actuele informatie over kosten of plaatsingsmogelijkheden?
Belt u dan met ons Servicepunt: Tel: 077- 358 97 97 (tijdens kantooruren).